kinderen & jongeren

Radio EXPOO: er zijn voor gezinnen in coronatijden

EXPOO, het Expertisecentrum voor Opvoedingsondersteuning van de Vlaamse overheid, maakt vanaf 30 april tweewekelijks een uur radio voor professionals. Radio EXPOO is luchtig, inspirerend en glashelder. Het is een waardig alternatief voor alle vormings- en inspiratiemomenten die momenteel geannuleerd zijn.

RADIO EXPOO: hier hangt kennis-maken in de lucht

In de eerste aflevering is professor Elke Van Hoof, bezieler van het Huis Voor Veerkracht, de centrale gast. Annelies Bergmans, projectmedewerker bij EXPOO, praat met haar over hoe je er als professional kan zijn voor gezinnen in coronatijden.  

Tijdens deze eerste uitzending komen ook Ketnetpsycholoog Telidja Klaï en de voorzitter van het Kinderarmoedefonds, Noël Slangen, aan het woord. Ook verhalen uit de praktijk komen aan bod. 

Verder zijn er een aantal vaste rubrieken en een muzikale omlijsting die het programma compleet maken. 

Luister nu donderdag via de livestream!
RADIO EXPOO zendt de eerste aflevering uit op donderdag 30 april van 14 tot 15 uur, vanuit radiostudio Quindo in Kortrijk. Luisteren kan via de livestream

Op vrijdag 15 mei, van 11 tot 12 uur, is RADIO EXPOO er weer met een special rond de Week van de Opvoeding! Nadien zijn er nog uitzendingen gepland op 29 mei, 12 juni en 27 juni, telkens van 11 tot 12 uur.