welzijn & zorg

Zorginspectie lanceert grote wervingscampagne

Op 6 februari start een grote werving van inspecteurs (niveau A en B) bij de afdeling Zorginspectie. Zorginspectie inspecteert organisaties die werkzaam zijn in verschillende domeinen: gezondheid, welzijn, gehandicaptenzorg, thuiszorg, kinderopvang,…

Om ervoor te zorgen dat ze meer én sneller op inspectie kunnen gaan, zijn ze op zoek naar versterking voornamelijk voor het Team Welzijn (ouderenzorg) en het Team Kinderopvang, maar ook voor het Team Gezondheid, Team Gehandicaptenzorg en Team Jeugdhulp.

Wie zoeken ze?

  • Je hebt een bachelordiploma in een menswetenschappelijke richting OF je hebt een bachelordiploma en je hebt affiniteit met de welzijns-, onderwijs- of gezondheidssector en/of met inspectietaken (voor niveau B)
  • Je hebt een masterdiploma in een menswetenschappelijke richting en je hebt een 1 jaar beroepsrelevante ervaring in of met de welzijns- of gezondheidssector en/of met inspectietaken OF je hebt een masterdiploma en je hebt 2 jaar beroepsrelevante ervaring in of met de welzijns- of gezondheidssector en/of met inspectietaken (voor niveau A).
  • Je beschikt over een rijbewijs B.

Iets voor jou? Neem dan deel aan de digitale infomomenten op 14, 15 of 16 februari. Meer info over de vacature en inschrijven voor de infomomenten via Inspecteur Zorginspectie (Master) | Vlaanderen.be en Inspecteur Zorginspectie (Bachelor) | Vlaanderen.be